Adună inspirație din întreaga lume. Inspiră-te din colecția orașele lumii

Adună inspirație din întreaga lume. Inspiră-te din colecția orașele lumii
Pe măsură ce tânjim după călătorii și aventuri, oamenii îmbrățișează influențe anumitor culturi sau orașe atunci când își planifică decorul interior.
Combinând texturi naturale, finisaje țesute și palete de culori pământii, puteți aduce atât cultură, cât și confort în orice spațiu. Îmbrățișând o senzație inspirată din  adoptă mobilier moale și accesorii rustice inspirate de influențe globale.
Fiecare oraș pe care l-am vizitat poartă un loc aparte în inima noastră. De ce iubim Barcelona? Pentru Gaudi. De ce ne place Marrakech-ul? Pentru poveștile Șeherezadei și aromele orientale. Cum ne amintim New York-ul? Prin sutele de fotografii, dar și prin panoul decorativ de perete pe care l-am montat în living. Orice panou din colecția orașele lumii are un loc aparte în suflet dar și în casă sau în curtea exterioară. Fiecare loc vizitat lasă o amprentă, iar colecția DecoPanels.ro aduce o părticică din lume aproape de tine.
  
Nu există nimic mai interesant decât să pășiți într-un spațiu care a adunat inspirație din întreaga lume. Din modele de inspirație aztecă din Mexic, modelele inspirate de arhitectura gotică din Praga sau inspirația Barcelonei, introducerea acestor elemente globale creează o senzație eclectică în orice interior. Inspirați-vă din întreaga lume și aduceți diferite culturi în livingul dvs.
Un panou decorativ separator poziționat la intrarea în casă te face să te gândești de fiecare dată la Damask. Modelele sale interconectate și finisajele tradiționale reproduc texturile extraordinare ale fiecărei culturi.
O casă plină de culoare, modele și texturi
Nu sunteți sigur cum să adăugați aceste influențe ale călătoriilor în casa dvs.? Pernele sunt o modalitate excelentă de a introduce modelul într-un spațiu neutru fără a fi nevoie de redecorare. Accentele din lemn, cum ar fi un panou decorativ separator sau accesoriile din lemn – statuete, dulapuri recondiționate sunt detalii perfecte în orice casă în care oamenii iubesc călătoriile.
Revigorează-ți inima casei și creează un spațiu de locuit relaxant, perfect pentru a distra oaspeții și pentru a te relaxa după o zi lungă. Intră pe www.decopanels.ro și alege orașul preferat!