Intrebari Frecvente

1 . Cum comand folosind configuratorul ?

Daca ai ajuns aici înseamnă ca ai nevoie de ajutor in folosirea configuratorului si respectiv a opțiunilor de personalizare.

1.1  Care sunt opțiunile de personalizare?

Opțiunile de personalizare din configurator  se pot schimba in funcție de tipul de aplicație sau materialul din care este fabricat panoul.

1.2  Ce reprezinta MATERIALUL?

Materialul din care este fabricat panoul. 

Aceasta opțiune este selectabila si poate sa fie, după caz:

Material de lemn - MDF BRUT, MDF FURNIRUIT, MDF VOPSIT;

Material de metal: ALUMINIU, INOX, OTEL.

 

1.3 Ce este GROSIMEA?

Grosimea materialului din care este fabricat panoul

Aceasta opțiune este selectabila si poate sa fie, după caz:

Pentru MDF BRUT: 3mm, 6mm, 8mm, 12mm, 18mm;

Pentru MDF FURNIRUIT : 4mm, 9mm, 19mm;

Pentru MDF VOPSIT : 3mm, 6mm, 8mm, 12mm, 18mm;

Pentru ALUMINIU:  3mm, 6mm;

Pentru INOX:  2mm, 3mm, 5mm;

Pentru OTEL:  2mm, 3mm, 5mm;

 

1.3.1 Ce înseamnă MDF?

MDF (placa din fibre lemnoase cu densitate medie) este un produs compus din fibre de lemn amestecate cu rășina si adeziv sub forma de panouri presate la temperaturi ridicate. Este un material versatil si poate fi ușor prelucrat si finisat.

 

1.4 Ce înseamnă TIP CULOARE?

Tip Culoare reprezintă culoare in care va fi finisat panoul si sunt disponibile doua variante de selecție: STANDARD sau PERSONALIZATĂ.

Standard: 6 culori disponibile

Personalizat – pentru cazul in care clientul dorește alta culoare si atunci trebuie precizat codul de culoare RAL   (https://www.ralcolorchart.com/ral-classic)

1.5 Ce reprezintă  Selectorul  LUNGIME / INĂLȚIME?

Dimensiunea panourilor poate sa fie personalizată astfel ca utilizatorul are libertatea sa creeze panoul in dimensiunile dorite atât pe lungime cat și pe înălțime. Se impun doar limitări superioare  datorate materialelor brute achiziționate.

1.6 La ce mă ajuta să ADAUG O NOTĂ ?

Utilizatorul are posibilitatea să trimită informații sau clarificări cu privire la panoul pe care dorește să îl comande.  Aceste informații introduse de utilizator sunt utile consilierilor de vânzare ai DecoPanel.ro. Introducerea notelor explicative este opțională și nu afectează comanda.

 

1.7 La ce este utilă secțiunea  INCARCAȚI DOCUMENT? 

Utilizatorul are posibilitatea de a adăuga schițe , desene sau planuri pentru a explica mai in detaliu scopul utilizării panoului .  Aceste informații introduse de utilizator sunt utile consilierilor de vânzare ai DecoPanel.ro.   Încărcarea documentelor  este opțională și nu afectează comanda.

 

2 Cum plasez comanda?

2.1 Daca toți pașii anteriori (de la 1.1 la 1.7) au fost parcurși,  tot ce va rămâne de făcut este sa adăugați produsul in coș. Acest lucru îl puteți realiza apăsând butonul albastru: Adaugă In Cos

După adăugarea produsului in coșul de cumpărături, utilizatorul este redirectat automat într-o pagina similara cu aceasta în care poate face modificări asupra panoului   sau adăugiri precum  modificări ale numărului de bucăți/cantitate din același panou:

Finalizarea comenzii se realizează prin acceptarea termenilor si condițiilor urmata de apăsarea butonului Finalizează comanda.

 

2.2 Cum vizualizez produsele din COȘ?

O data adăugat în coș produsul poate fi vizualizat apelând meniul de sus:

Respectiv prin apelare butonului: 

Finalizarea comenzii se realizează prin acceptarea termenilor si condițiilor urmata de apăsarea butonului Finalizează comanda.