Stim că spațiul în care locuiești sau iți desfășori activitatea este special. Din acest motiv am creat o divizie pentru proiecte speciale care se va ocupa strict de nevoile tale, de consilierea avizată în domeniul panourilor și fațadelor decorative.

Oferim o gamă variată de modele de design, concepute pentru a găzdui fiecare familie, stil de viață sau birou. Visezi la o casă de perfect decorată , ai nevoie de un sediu de birouri impecabil, sau o fațada unică? Nouă ne place să construim pentru tine proiectele speciale din panouri decorative!

Oricare ar fi proiectul tău, fie ca e vorba de un spațiu de locuit, un sediul de firma, o fațadă decorată, o balustrada de balcon, o poarta elegantă sau o locație de magazin, cu siguranță avem soluția de decorare pentru tine. Tot ce iți rămâne de făcut este să completezi formularul de contact de mai jos. Îți garantăm că în cel mai scut timp un consultant Deco Panels te va contacta pentru detaliile proiectului tău.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.