Caloriferul și-a câștigat atenția cuvenită. Cu măști calorifer de la DecoPanels

Caloriferul și-a câștigat atenția cuvenită. Cu măști calorifer de la DecoPanels

Fie că locuința dvs. este decorată modern sau tradițional, masca pentru calorifer este unul dintre detaliile care vor conferi oricărei camere un caracter special. Pentru a se potrivi esteticii și funcționalității, măștile de calorifer pot fi personalizate urmând liniile de estică ale fiecărei camere, într-o varietate de materiale, culori și forme. Folosind modele adaptate fiecărui decor, măști calorifer pot avea elemente de design diverse, iar zonele decupate permit fluxului de aer cald să pătrundă în cameră.  

Rolul estetic al măștilor de calorifer

Caloriferele vechi de apartament cu elemenți trebuie să recunoaștem că aveau un aspect greoi, dar pentru vremurile acelea, atâta timp cât dădeau căldură în apartament erau foarte bune. Acum, o dată cu apariția atâtor aplicații pentru decorarea casei, am găsit oportună posibilitatea de a vă oferi nu doar măști calorifer, ci putem spune chiar piese de mobilier. Pentru că, o dată ales modelul dorit, veți remarca că în dreptul ferestrei acum aveți mai mult loc de depozitare. Florile vor avea iarna mai multă lumină și căldură suficientă.

Veți avea căldură în cameră folosind măști calorifer

Nu trebui să vă faceți probleme că aerul cald este blocat de aceste măști calorifer. Designerii DecoPanels au gândit totul pentru o ventilație corectă, astfel încât elementele decorative de la măști calorifer să permită răspândirea căldurii în toată casa.

Măștile de calorifer sunt ușor de curățat

Doamnele care sunt preocupate de curățenie chiar știu despre ce este vorba. În caloriferele cu grilă deasupra praful își face lejer loc, pătrunde în interior, iar aspectul inestetic deranjează de fiecare dată. Folosind măști calorifer, ștersul prafului devine mult mai simplu.

Pentru a nu neglija un astfel de apel estetic important, trebuie remarcat faptul că perforațiile din față de la modelele de măști calorifer de la DecoPanels.ro pot fi comandate într-o gamă variată de modele - de la flori și frunze, la diverse forme geometrice sau chiar steluțe! Descoperă modelele aici și hai să redefinim designul casei tale!