De ce să Includeți un panou decorativ în spațiul personal sau la birou!

De ce să Includeți un panou decorativ în spațiul personal sau la birou!

Panoul decorativ poate aduce culoare, detalii și unicitate oricărei zone în care îl instalați. Fie că aveți nevoie de un panou decorativ într-un birou pentru a amenaja o zonă privată pentru conversații liniștite sau pentru a adăuga culoare sau detalii unei scări, panourile decorative de la DecoPanels joacă un rol important în aspectul și funcționarea oricărui spațiu în care sunt instalate. Luați în considerare utilizarea panourilor decorative în spațiul dvs. personal de acasă, dar și la birou, pentru a crea mediul perfect pentru activitățile zilnice. 

 Birourile nu trebuie să fie reci. Au nevoie de căldura lemnului!

Modul în care sunt amenajate birourile se schimbă. Din ce în ce mai frecvent, birourile și spațiile comerciale încep să adopte planuri de amenajare deschise și fluide, care permit oamenilor să se miște mai mult. Acest lucru a condus la nevoia de panouri decorative care pot ajuta la împărțirea spațiilor atât pentru nevoia de  confidențialitate, cat si pentru a amplifica senzația de deschidere.  Folosind panouri decorative puteți adăuga o mulțime de detalii și elemente de design biroului, holului de la intrare, sau zonei de la recepție.

 Împărțiți camera folosind un panou decorativ

Creați o zonă privată de oaspeți, un loc de servit masa pentru angajați sau spații private de birou cu mai multă ușurință. Aceste panouri decorative permit luminii să pătrundă prin modelul decupat, și ajută la păstrarea senzației de deschidere a spațiului, oferind totuși o parte din confidențialitatea necesară.

Coridoarele lungi sunt o altă zonă care poate beneficia de decor suplimentar din panouri decorative traforate. Instalarea panourilor decorative metalice aduce un element interesant în spațiu, sunt suficient de impunătoare pentru a amplifica senzația de siguranța. Acoperind întregul perete, poate deveni instant elementul ce va atrage privirile. Puteți alege un panou decorativ cu un design organic care seamănă cu siluetele ramurilor copacilor. 

Panourile decorative nu trebuie să fie neapărat în tonuri de gri, albe sau nuanțe metalice. Ele pot avea aproape orice culoare doriți atâta timp cat contrastează suficient cu culoarea predominanta a camerei.

Acest lucru vă permite să adăugați caracteristici și decor în zone precum sălile de conferințe, sălile de întâlniri, adăugând, în același timp, o notă îndrăzneață. Culorile îndrăznețe captează atenția și influențează starea de spirit!