Decoruri pentru perete. Decorarea peretelui este o artă care readuce la viață orice încăpere

Decoruri pentru perete. Decorarea peretelui este o artă care readuce la viață orice încăpere

Majoritatea oamenilor cred că decorarea unui perete este un proiect costisitor. Adevărul este că nu trebuie să cheltui foarte mulți bani pentru a aduce un aspect atractiv peretelui tău. Și pentru a-ți face viața mai ușoară, am adunat câteva dintre cele mai bune idei de decor de perete doar pentru tine. Iată câteva dintre cele mai bune idei de decorare care îți vor transforma frumos camera de zi sau dormitorul. Și da, sunt la prețuri accesibile.

 

Decor de perete cu ceas

Ceasurile fac parte din aproape fiecare casă. Așadar, de ce să nu profitați de el adăugând un pic de stil și inovație? Nenumărate produse pentru decorarea ceasurilor de perete pot face o diferență în aspectul casei tale. 

Oferă peretelui tău un design unic, care este seducător atrăgător pentru ochi. Se potrivește perfect pentru camera de zi și dormitor. Lucrul bun despre decorarea unui perete cu un ceas este că poți oricând completa aspectul cu orice idee ai în minte. De exemplu, poți adăuga în jur rame cu fotografii de familie sau cu picturi colorate.

Decor de perete cu pânză

Creați un mediu atractiv în casa, biroul sau afacerea dvs. cu această artă uluitoare. Arta de perete din pânză este potrivită pentru living, bucătărie, dormitor, birou și chir holul de la intrare.

Dacă prețuiești moda și eleganța la maxim, atunci acesta este designul de perete pentru tine.

 

Colaj de imagini și pereți de galerie

Dacă doriți să vă păstrați toate amintirile vii, oferiți peretelui un aspect unic și elegant, atunci mai bine acceptați astfel de idei de artă pe perete. Aici, trebuie să fii foarte creativ în ceea ce privește modul în care încadrezi colecțiile de imagini, deoarece acestea trebuie să se amestece pentru a crea un aspect plăcut.

 

Decor de perete cu oglinzi

Dacă credeai că oglinzile doar ne înfrumusețează trupurile, atunci trebuie să te gândești mai bine. Oglinzile de perete sunt punctele focale perfecte care vor atrage atenția fiecărui vizitator. Nu numai că îți luminează camera, dar creează și iluzia unei încăperi foarte aerisite și mari.

Asigură-te că oglinzile sunt plasate perpendicular pe ferestre pentru o reflexie mai bună a luminii în cameră.

 

Decor de perete cu panouri decorative

Tapițeriile de perete din lemn pot aduce eleganță și stil unei încăperi. Lemnul aduce căldură și liniște sufletească. Modelele geometrice ale unui panou decorativ prezintă o lucrare de artă unică care oferă peretelui tău un aspect elegant și autentic. Sau poți opta pentru un model dream forest! Puteți alege din modelele noastre disponibile pe www.DecoPanels.ro și puteți personaliza aspectul alegând o culoare care să se armonizeze perfect cu decorul existent sau puteți încerca o culoare contrastantă pentru a atrage privirile vizitatorilor.