Guacamole. Culoarea anului 2022

Guacamole. Culoarea anului 2022

Fiecare deceniu are o combinație de culori sau mai bine zis o combinație de culori predominantă. Daca ne gândim la anii ’70, cu siguranța ne aducem aminte de auriu si portocaliu. Anii ’80 erau despre pasteluri și galben neon în stil Pac-Man. În anii 90 au predominat  movul și albastrul. Mai ales pe treningurile mamei tale sau ale prietenilor. În consecință care este  culoarea dominanta acum? Potrivit celor de la Architectural Digest culoarea anului este ... guacamole?

Ce spun experții?

Experții în design au ales culoarea vedetă pentru anul 2022. Fiecare an are propria culoare, iar anul viitor pare să aducă natura în casă. Guacamole este o specialitate care prinde din ce în ce mai mult și la noi în țară. Cu toții ne dorim un pic de verde în casă, înainte ca schimbările climatice să distrugă vegetația. Sau poate că ne plac culorile care ne fac poftă de puțină tortilla.

Aceste verde plin de viață este liniștitor, aduce o energie organică în orice spațiu. Un perete din living poate aduce puțină natură în casă. Pentru a oferi biroului de acasă puțin zen creați un colț cu puțin verde.

 

Ce este de fapt Guacamole?

Guacamole este o nuanță liniștitoare, subtilă, ușor de utilizat în fiecare parte a casei, în interior sau în exterior. Culoarea vine de la celebrul sos mexican preparat pe baza de avocado cu multe mirodenii.

La www.DecoPanels.ro am reușit de fiecare dată să aducem culoare în fiecare casă. Am armonizat spațiile, am creat zone în care lumină să poată pătrunde și am reușit să aducem un plus de energie. Fiecare proiect este o provocare, iar produsele realizate au pus in valoare culoarea predominanta a spațiului. Pentru anul ce urmează va propunem guacamole, aceste nuanțe aduc energie și vitalitate.