Idei și sfaturi pentru panouri de gard din metal perforat

Idei și sfaturi pentru panouri de gard din metal perforat

Idei și sfaturi pentru panouri de gard din metal perforat

Dacă trebuie să încadrați o fațadă, să oferiți casei un aspect elegant chiar din fața porții sau să adăugați un pic de glamour unei grădini, cu modelele de la Decopanels pentru panouri de gard din metal perforat veți păstra confidențialitatea dorită, dar creați în același timp și un sentiment de transparență. au marginea elegantă față de materialele de garduri tradiționale.

Fie că este vorba de confidențialitate, securitate sau siguranță, explorăm beneficiile gardurilor metalice perforate. Și împărtășiți sfaturile noastre de top și ideile de design, pentru a vă ajuta să creați cele mai elegante panouri de gard pentru spațiul dvs.

   

Panouri de gard pentru orice arhitectură rezidențială modernă

Ai văzut în ultimele luni tot mai multe bloguri și postări pe diferite grupuri de Facebook cu panouri de gard și te-ai întrebat de ce ai alege și tu. Există multe motive pentru care arhitecții preferă metalul perforat pentru gardurile unor proprietăți, deoarece perforațiile realizate pentru panouri de gard permit luminii să pătrundă, iar aerului să circule, fără a compromite intimitatea

Opțiunile de proiectare din metal perforat pot fi adaptate pentru a se potrivi cerințelor exacte ale proiectului dumneavoastră. Putem crea modele diverse de panouri de gard metalice complet personalizate pentru o caracteristică arhitecturală individuală și unică, folosind orice model doriți. Pe www.Decopanels.ro găsiți peste 100 de modele de panouri de gard, modele special gândite de proiectanți pentru a satisface toate dorințele dvs.

Spre deosebire de lemn, la panourile de gard din metal  nu există limite pentru proiectarea modelelor. Alegeți un stil clasic și atemporal, sau poate vă inspiră un design cu figuri geometrice sau linii curbe. Panourile de gard sunt durabile, au personalitate și rezistă o dată cu trecerea anilor. Fiecare formă și stil de perforare oferă diferite grade de confidențialitate și vizibilitate, în funcție de mărimea găurii  și procentul zonei deschise. Vă vom ajuta să alegeți modelul potrivit care să se potrivească designului dvs.

Panourile de gard din metal pot fi finisate într-o gamă largă de culori. Alegeți  nuanțe delicate, sau evidenți curtea dvs. folosind tonuri vibrante.

V-ați hotărât deja la model? Aici à https://decopanels.ro/collections/panouri-gard găsiți peste 100 de modele care vă pot ajuta să vă decideți. În plus, puteți comanda online – alegeți dimensiunea dorită, materialul, culoarea și comanda intră în producție. Ne puteți trimite mail cu cererea dvs. la adresa panouridecorative@bdlemntech.ro sau pe whatsapp 0721 790 564.