Panouri Decorative - Colectia Marrakesh

panouri decorative

Transformă pereții goi în zone de accent ale casei cu panouri decorative. Inspira-te din colecția Orașele Lumii

Cine are nevoie de tablouri, când peretele tău poate fi o piesă de artă dacă alegi panouri decorative cu modele inspirate. Panourile decorative sunt o modalitate ușoară și la îndemână de a transforma, de a amplifica stilul și a aduce accente creative unui perete. Un perete gol devine plictisitor după o perioadă de timp, cu toate că ai spune că îți dă lumină, că îți face camera să pară mai mare. Acum ai opțiuni ușoare și la îndemână de la DecoPanels.ro. Ai panouri decorative inspirate de călătorii.

Dacă îți plac vacanțele, atunci colecția Orașele Lumii de panouri decorative sigur te va inspira.

Fiecare oraș pe care l-ai vizitat poartă un loc aparte în inima noastră. Un album de fotografii, colecția de imagini salvată în telefon de fiecare dată poate fi vizualizată. Dar un panou decorativ inspirat din Marrakesh cu siguranță îți va aminti de vacanța în Maroc.

Dacă doriți să aduceți o atmosferă unică, dar elegantă și caldă acasă, luați în considerare elementele sofisticate și misterioase găsite în decorul în stil marocan. De la culori vibrante la produse din lemn și mozaic cu design complex, acest stil luxos, dramatic și captivant este popular în casele moderne.

Amplasat între Europa și Africa, Marocul este o țară influențată de amestecul multor culturi care îl înconjoară. Decorul marocan îmbină stiluri din Franța, Portugalia și Spania din nord-vest, cu puternice influențe mediteraneene, africane, persane și islamice din sud și est. Rezultatul este un stil de inspirație specific Marocului.

 

Elemente de decor marocan și accente ale naturii într-un panou decorativ de perete

Clima fierbinte a Marocului înseamnă mult timp petrecut în locuințe în interior, într-un confort răcoros. Interioarele amestecă adesea elemente ale naturii, culori vibrante, mobilier și accesorii foarte împodobite, plante în ghivece și iluminat blând pentru a obține un mediu interior perfect. Puteți combina catifeaua și mătasea, scaunele tapițate și mese decorative din lemn realizate manual. Dacă aveți un living spațios puteți delimita zona de luat masa folosind un panou separator Marrakes.

Iluminarea poate fi diferită, folosiți sticlă cu motive geometrice, iar peretele îl puteți accesoriza cu panouri decorative din colecția Marrakesh. Este un stil care poate fi legat cu aproape orice formă de decor existentă și este cu siguranță o modalitate de a atrage privirile și inimile fiecărui oaspete care intră în casa ta.

Pune accent pe detaliile care contează. Creează un colț pentru citit

Decorul marocan nu are limite atunci când vine vorba de jocul cu modele. Puteți amesteca o mulțime de modele contrastante fără teama de a ciocni. Creați un loc pentru visare, pentru zilele răcoroase de toamnă, când o carte bună, un ceai fierbinte și câteva pernuțe pot transforma o zi ploioasă într-una plină de fantezie. Delimitați zona cu un panou decorativ Marrakesh, accentuând astfel colțul camerei. Panourile decorative Marrakesh se pot integra oricărui stil decorativ al camerei. Puteți combina decorul scandinav al livingului sau poți adăuga eleganță dormitorului.

Trebuie să ai inspirație pentru fiecare spațiu. La DecoPanels.ro am creat modele adaptate oricărui decor, în culori care se pot armoniza fiecărui stil cromatic.