Panouri separatoare de grădină. Idei pentru a aduce intimitate zonelor de relaxare

Panouri separatoare de grădină. Idei pentru a aduce intimitate zonelor de relaxare

O mulțime de oameni din oraș care locuiesc în apartamente și apartamente fără balcon, visează adesea să aibă propria lor grădină relaxantă. Este atât de ușor să te simți claustrofob între cei patru pereți ai biroului de acasă.

Dacă sunteți binecuvântat cu un spațiu de grădină, dar nu aveți totul pus la punct, iată motivația pentru dvs. Studiile au demonstrat că petrecerea timpului în aer liber în spații verzi vă poate ridica starea de spirit și vă poate ajuta să luptați împotriva anxietății și depresiei. Chiar dacă aveți o grădină mică sau o terasă pe care doriți să le personalizați cu plante, adăugați un element decorativ care va atrage atenția. Panourile separatoarele de grădină au fost gândite pentru a crea locuri speciale de relaxare, departe de ochii vecinilor curioși sau pur și simplu pentru a duce nota personală în natură. Relaxare într-un loc retras, delimitat cu panouri separatoare de grădină, chiar și pentru 30 de minute pe zi într-un astfel de mediu poate face deja minuni pentru sănătatea ta mentală și emoțională.

Hai că nu este greu, de aceea îți propunem câteva idei care au inspirat designerii noștri. În realizarea proiectelor am ascultat de fiecare dată nevoile clienților, iar modelele propuse s-au armonizat de fiecare dată cu decorul exterior.

Creați-vă propria grădină relaxantă, un colț retras

Zilele toride de vară sunt liniștitoare în curte, iar seara locul acesta devine colțul de povești, de amintiri și de planuri de vacanță.

Pentru un aspect natural, verde, iedera și arbuștii reușesc să liniștească orice privitor obosit după o zi de taskuri, telefoane sau ore în șir în fața laptopului.

Panourile separatoare de grădină, realizate din aluminiu te duc cu gândul spre orașele lumii și s-au încadrat perfect între cele de lemn. Băncuța este locul care a unit și a transformat totul într-un loc liniștit pentru relaxare. Alternarea lemnului cu metalul decupat pe laser permite realizarea oricărui model. Importante sunt plantele pentru a crea ideea de echilibru.

Un foișor cu panouri separatoare

Fiecare weekend de vară este motiv de întâlnire între prieteni. Fiecare seară este pentru un pahar de vin și povești de peste zi. Cu un panou separator acest foișor a adus continuitate grădinii, a transformat locul în unul cu personalitate. Spre seară, familia aprinde felinarele, iar decupajele panourilor separatoare aduc o intimitate secretă.

Terasa din spate avea nevoie de personalitate

Atunci când a terminat casa, proprietarul casei nu se hotărâse unde să amplaseze grătarul. Apoi a apelat de DecoPanels.ro pentru a cere sfatul de amenajare al curții din spate. Am propus panouri separatoare de grădină pentru a aduce intimitate locului de luat masa în familie.

Jardiniere inspirate

Când nu ai loc foarte mult pentru flori, te gândești să pui toate florile în jardiniere. Puteți crea jardiniere etajate care pot adăuga adâncime grădinii, economisind spațiul. Este o idee bună să plantați plante înalte agățătoare sau arbuști. Veți obține o textură interesantă și spatele poate fi un panou separator cu un model cu flori. Le puteți pune chiar și pe balcon, pentru un plus de verde în fiecare dimineață.  

Nu aveți idei? Vestea bună este că avem noi la DecoPanels.ro modele și idei și va fi foarte simplu să obțineți intimitatea de care aveți nevoie cu panouri separatoare de grădină. În plus blochează privirile curioase și vântul, aduc umbră și mult verde.