5 inspirații creative pentru livinguri moderne

5 inspirații creative pentru livinguri moderne

Într-o cameră de zi, un living elegant, decorarea nu înseamnă doar aranjarea mobilierului sau televizorul. Livingul este, evident, cea mai importantă încăpere din orice casă. Sufrageria este locul unde te relaxezi și te odihnești după o zi lungă, unde te întâlnești cu prietenii și familia în weekend pentru amintiri și povești de familie. Prin urmare, atunci când îți dorești să faci o redecorare a casei, nu trebuie să neglijezi camera de zi. Iată câteva idei creative de inspirație pentru livinguri moderne, unde, făcând câteva mici adaptări puteți schimba decorul camerei.

Decor nou pentru bibliotecă

Oferă sufrageriei tale o notă personală. Majoritatea caselor au pereții plini cu fotografii de familie. Îți poți face casa puțin diferită, alegând un stil decorativ unic și atrăgător. Utilizați, de exemplu, un panou de integrat mobilier pentru biblioteca casei. Chiar dacă este un model mai vechi, puteți investi într-un panou integrat de mobilier cu un model adaptat preferințelor tale. Iar cu o iluminare led în spate, veți putea, de fiecare dată, să atrageți atenția invitaților. Puteți avea, de asemenea, un raft cu cărți iluminat - acesta este locul pe care ar trebui să vă concentrați pentru un living remarcabil. Puteți transforma orice piesă de mobilier folosind modelele de panouri decorative ca accente de fundal sau ca elemente centrale. Integrarea luminilor în mobilier oferă spațiilor de locuit intimitate și căldură. Astfel, oricine va păși în casa nu va uita niciodată imaginea interiorului.

Vopsea albă pentru un perete și o mască de calorifer cu design personalizat

Albul pereților face casa ta să pară mai mare, mai strălucitoare, mai curată și mai atractivă. Dacă aveți puțin spațiu, puteți lua în considerare vopsirea în alb a unui singur perete. Acesta va schimba întreaga perspectivă a camerei. În plus, dacă ai mobilier vechi în cameră în loc să-l arunci, îi poți da o notă modernă vopsindu-l în alb. În acest living, de exemplu, proprietarii au ales panouri mascare calorifer albe din lemn, un material rezistent care permite distribuirea uniformă a căldurii. Masca de calorifer este o soluție elegantă și modernă pentru a aduce un decor nou într-un living.

Folosește multe perne decorative

Nu trebuie să înlocuim canapeaua pentru a aduce o schimbare livingului. Folosește multe pernuțe decorative și draperii pentru fiecare sezon. Optează pentru țesături pastelate iarna, culori care îți aduc soarele în cameră. Alegeți draperii portocalii sau galbene. O mulțime de pernuțe decorative nu numai că arată bine pe canapea, ci și îți calmează spatele. Prin urmare, după o zi grea, vei găsi cu ușurință confort chiar în camera ta de zi. 

Oglinda poate fi un punct focal

Camera ta de zi are nevoie de un punct focal care să atragă atenția. Poți schimba tot aspectul camerei folosind o oglindă cu un design special. Oglinzile adaugă lumină în cameră, ele fac și locul să pară mai mare. Prin urmare, cu o oglindă tăiată frumos, casa ta va arăta puțin mai mare.  Proprietarul acestei case și-a comandat oglinda de la un magazin specializat, dar și-a dorit să mascheze caloriferul, adăugând și câteva spații de depozitare în părțile laterale. Folosind modelul helsinki, am reușit să aducem personalitate livingului.

Nu compara casa ta cu celelalte. Fii simplu și unic. Completează-ți camera cu ceva ce îți place. În plus, ar trebui să fii pasionat de selecția culorilor. Nu încărca livingul de mobilier, chiar și decorarea unui singur perete folosind un panou decorativ este o artă care readuce la viață cele mai plictisitoare încăperi!