Plictisit de zidurile goale? E timpul să încercați aceste 5 idei de panouri decorative traforate!

Plictisit de zidurile goale? E timpul să încercați aceste 5 idei de panouri decorative traforate!

Lemnul este un material care conferă interiorului un caracter atemporal și elegant. Atingerile din lemn funcționează bine în orice spațiu din acasă - în camera de zi, dormitor, bucătărie și chiar în baie, iar folosind panouri decorative traforate veți aduce un plus de design. Atingerile de lemn selectate corect vor oferi camerei o atmosferă caldă și confortabilă. Și cel mai important, lemnul este foarte versatil - se combină bine cu o gamă largă de materiale și este un fundal ideal pentru multe culori diferite. De aceea nu trebuie să vă fie frică să renunțați la ideile dvs. de design, ci doar să le adaptați la gustul individual. Urmați câteva sfaturi simple și inspirați-vă pentru o schimbare. Încercați 5 idei de panouri decorative de perete!

 

Ce nuanță să alegi pentru un panou decorativ într-un apartament mic?

Un apartament mic, un studio, necesită mai multă atenție atunci când planificați o renovare. Fiecare detaliu este important, deoarece alegerea greșită poate face camera să pară optic mai mică. Dacă iți doresti un panou decorativ traforat în spațiul tău, atunci optează pentru lemn vopsit și întărește efectul alegând accesorii pastelate. O astfel de combinație de culori va fi ideală pentru dormitor, conferindu-i un caracter cald.

O gamă largă de culori poate fi utilizată la alegerea accesoriilor, dacă vă decideți asupra unui panou decorativ vopsit.  Dacă este un lemn cu nuanțe de gri, adică rece, alegeți accesorii portocalii sau un maron cald. Completați transformarea cu perdele albe și lenjerie de pat bej. Dacă alegeți un panou decorativ vopsit într-o nuanță caldă, atunci nuanțele reci vor fi cele mai potrivite.

 

Decorează un singur perete din cameră

Pentru a oferi unui apartament un aspect nou, nu este nevoie să faceți o renovare completă. O singură atingere de lemn este suficientă pentru a conferi interiorului un caracter complet diferit. În sufragerie, de exemplu, puteți monta un panou decorativ în spatele televizorului, iar în bucătărie ar fi bine să aveți un perete întreg cu un panou decorativ sau chiar să încercați să-l decorați exclusiv cu lemn. Asortați peretele din lemn sau panoul decorativ cu culoarea podelei, dar evitați combinarea tonurilor. Echilibrul culorilor din interior este foarte important.

 

Ce stil preferi? Modern sau rustic?

Următoarele nuanțe de lemn funcționează bine împreună: roșu și maro, galben și maro închis și roz și roșu. Când planificați o schimbare, nu uitați că fiecare tip de lemn se potrivește unui anumit tip de design. Un interior rustic necesită un panou decorativ din lemn mat, în timp ce un lemn lucios este cu siguranță mai potrivit pentru un interior modern. Gândiți-vă la ce stil vă place cel mai mult și hai să alegeți pe www.DecoPanels.ro panoul care se potrivește casei tale!

 

Dacă îți place lemnul închis...

Dacă îți plac interioarele în culori intense, optează pentru un decor care imită lemnul închis la culoare. Acest pas simplu vă va oferi spațiului un stil elegant. Luați în considerare și accesoriile corespunzătoare. În acest caz, caracterul interiorului va fi îmbunătățit de accesorii gri închis, negre sau vișinii. Un panou decorativ traforat care are o culoare închisă pe perete este o idee bună pentru decorarea livingului.  Culoarea pereților dvs. și culoarea unui panou decorativ trebuie să se potrivească cu ușile din casă. Lemnul închis nu va face un contrast bun dacă ușile dvs. din casă sunt viu colorate. 

Un panou decorativ închis la culoare este, de asemenea, un fundal perfect pentru plantele din casă, care vor însufleți întreaga cameră.

 

Un spațiu mic de relaxare

Fiecare membru al familiei ar trebui să aibă un loc în care să se relaxeze. Nu necesită renovări uriașe, uneori este suficient să rearanjați mobilierul în așa fel încât fiecare să aibă propriul spațiu. Puteți crea un colț pentru citit, având în spate un panou decorativ cu un motiv japonez. Este știut faptul că japonezii sunt ași în decorurile feng shui. Un design cu flori de cireș cred că s-ar potrivi unui colțișor unde pe o măsuță să vă așezați cartea preferată, cana de ceai sau cafea. Acum este timpul să vă așezați în fotoliu și să sărbătoriți fiecare dimineață de weekend cu o carte bună!