Idei de decorare Feng Shui. Cum să aduci norocul în casa ta!

Idei de decorare Feng Shui. Cum să aduci norocul în casa ta!

Unii oameni sunt sceptici cu privire la această filozofie și nu sunt siguri dacă funcționează cu adevărat. Cu toate acestea, există multe povești despre oameni care au atras armonie, pace, abundență și chiar dragoste, folosind câteva idei de decorare Feng Shui pentru casă. Principiile Feng Shui pot părea simple la început, dar există multe cărți, atât antice, cât și moderne, care explică temeinic subiectul. Dacă nu sunteți sigur, începeți cu doar câteva modificări și vedeți cum vă simțiți. Un lucru este sigur: schimbări acestea, folosind câteva idei de decorare Feng Shui îți stimulează creativitatea și concentrarea!

Câteva obiecte mici pentru idei de decorare Feng Shui

Florile proaspete. Tuturor ne plac florile! Nu numai că vă veți simți relaxat la atingerea naturii și ambianța proaspătă pe care o împrăștie în jur o vază cu flori proaspete. Pot fi câțiva trandafiri din grădină așezați într-o vază în dreptul geamului sau pe măsuța de cafea.

Mobila trebuie așezată corespunzător. Se crede că a avea mobilierul din camera de zi așezat corespunzător trebuie poziționat circular. În dormitorul, trebuie să poziționați patul astfel încât să fiți tot timpul cu spatele la perete.

Alege un bambus. Bambusul este vestit pe tot globul drept unul dintre cele mai remarcabile elemente de noroc dintr-o casă. Această plată este ideală pentru a aduce idei de decorare Feng Shui în fiecare casă. El aduce pace și noroc, o stare de spirit pozitivă și productivitate.

 

Eliminați aglomerația din hol cu un panou decorativ separator. Holul de la intrarea în casă trebuie să fie aerisit. Trebuie alese puține elemente. Elimină încălțămintea care stă pe podea. Te vei găsi și tu mai confortabil și capabil să gândești clar cu un spațiu frumos și îngrijit pentru a te deplasa. Designerii de la www.DecoPanels.ro recomandă folosirea unui panou decorativ separator. Alegerea acestui element de design poate fi adaptată fiecărei case. Tocmai am montat un panou decorativ separator într-o casă din București. Panoul decorativ separator lasă lumina să pătrundă în holul de la intrare.

 Puneți bețișoare parfumate sau uleiuri aromate. Primești astfel energie pozitivă și vei crea o ambianță confortabilă în fiecare cameră. În plus, o dată cu sezonul rece, puteți folosi esențe de eucalipt pentru a preveni răcelile.

 

Nu trebuie să schimbați toată casă pentru o stare de bine. Folosiți cele câteva idei de decorare Feng Shui. Și nu uitați să alungați ghinionul! Un platou cu fructe trebuie să fie tot timpul pe masa din bucătărie. Acestea semnifică abundența și aduc sănătate întregii familii atunci când sunt așezate în bucătărie. Accentele trebuie puse pe câteva locuri din casă. Cu aceste idei de decorare Feng Shui puteți aduce o schimbare!